درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

مواضع حکیمانه آیت‌الله سیستانی در دیدار پاپ مایه عزت اسلام شد

معاون ارتباطات بین الملل دفتر مقام معظم رهبری در دیدار جمعی از مسئولان نهادهای فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، هوشمندی حضرت آیت الله سیستانی در دیدار رهبر کاتولیک‌های جهان را تحسین‌برانگیز دانست و گفت: مواضع حکیمانه آیت‌الله سیستانی مایه عزت اسلام شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۶ - ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 10
کد خبر: ۸۰۳۰۹

به گزارش راهبرد معاصر حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قمی با اشاره به تأکیدات آیت‌الله سیستانی در این دیدار تاریخی بر مسائل مهم بین‌المللی از جمله اشغالی خواندن قدس شریف، گفت: این تأکید آیت‌الله سیستانی خط بطلانی بر توطئه عادی‌سازی روابط با رژیم اشغالگر قدس بود.

وی افزود: ابراز نارضایتی آیت‌الله سیستانی از وضعیت فقر، محرومیت، تبعیض و نیز تحریم و تأکید بر اینکه رهبران دینی باید به مسئولیت خود عمل کنند، می تواند مصداق بارز آموزه قرآنی "کلمه سواء" میان پیروان و رهبران ادیان ابراهیمی باشد که باید منتظرنتایج آن باشیم.

معاون ارتباطات بین الملل دفتر مقام معظم رهبری گفت: حافظه تاریخی تشیع بویژه حوزه عریق نجف، شاهد رهبران هوشیار و بصیری بوده و هست که درمقاطع مختلف تاریخ، خوب درخشیده اند و رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز در سالهای گذشته فرمودند آیت‌الله سیستانی در نجف می‌درخشند.

حجت‌الاسلام قمی با اشاره به تقدیر رهبر کاتولیک‌های جهان از تدبیر آیت الله سیستانی در حفاظت از جان مردم و نیز مسیحیان، ابراز امیداری کرد موانع همکاری اسلام و مسیحیت از جمله سیاست‌های اسلام‌هراسی و شیعه‌هراسی در کشورهای غربی برطرف شود و با همکاری پیروان واقعی اسلام و مسیحیت شاهد بهبود وضع محرومان جهان و تغییر شرایط ظالمانه حاکم بر آن باشیم.

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر